Thuis

Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Het sorteren van Ring voor verkoop
Van goede kwaliteit Het sorteren van Ring voor verkoop
De producten zijn zeer nauwkeurig volgens de Solidworks-tekeningen, en HIGHV-het team is zeer professioneel, vraagt me elk detail geduldig vóór productie. Het is zeer gelukkig dat wij deze leverancier vinden.

—— Michael

Wij hebben de coronaringen ontvangen, en zij zijn precies wat wij voor hoopten! Geen problemen bij allen! Dank opnieuw voor uw hulp.

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Als het leiden en professionele fabrikant van de componenten van de hoogspanningscorona en de elektrische hydraulische productie van materiaalsystemen in China, het Mechanische en Elektromateriaalco. van Yangzhou Highv, heeft Ltd 25 de productieervaring van het jaar. Het bedrijf heeft 550 arbeiders, 52 professionals&technical personeel, met inbegrip van 28 hogere professioneel en het technische personeel, stelt ook de bekende deskundigen van de Universiteit van China tewerk Xi'an Jiaotong.

   

  Onze die workshop met meer dan 60 reeksen van de productie van en het testen van machines met inbegrip van machinaal bewerkend centrum, numerieke controlemachine, CNC horizontale boring machine, algemene malenmachine, argon&automatic lassenmachine, plasmasnijder, stamping&punching materiaal, buis buigend materiaal, handboringsmachine, oppoetsende systemen, vlakheids malende machine enz. wordt uitgerust.

   

   

  Installatievertoning:

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

   

  Met de snelle ontwikkeling in het verleden de 15 jaar, hebben wij veel ervaring en technologie in het maken van diverse types van de componenten van de hoogspanningscorona en hydraulische systemen met ons deskundigenteam opgedaan. Onze producten worden wijd gebruikt in materiaal zoals hoogspanning het testen materiaal, de oil&gasindustrie, auto productiegebied, bouw voor weg en brug, havenfaciliteiten enz.

   

   

  Productieproces:

   

  Grondstoffen die (Aluminium, Koper, Roestvrij staal enz.), Pijp die, CNC die machinaal bewerken buigen snijden,

  Het draaien, het malen, het boren, het malen, Draadedm knipsel, Lassen, het Oppoetsen eindigt, Oppervlaktebehandeling, Schoonmaken, die assembleert en installeert, Inpakkend enz. testen.

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

   

   

   

 • OEM / ODM

  Voor de hoge ringen van de votagecorona en andere het machinaal bewerken componenten, onze OEM van de fabrieks slechts levering dienst (de douanedienst). De elektrische hydraulische materiaalsystemen zijn standaarddegenen in onze voorraad, kan het ook worden aangepast. En de speciale ontwerp zullen als eisen van de klant en eindgebruikvoorwaarden worden veroorzaakt.


  Gelieve te verzenden vriendelijk ons onderzoek per post met technische tekeningen in bijlage van producten. Zoals materiële rang, tolerantie, die verzendt eisen de machinaal bewerken, oppervlaktebehandeling, thermische behandeling, mechanische bezitsvereisten, motortype, gemaakt tarief, installeert grootte, enz. Ons gespecialiseerd ingenieurs en verkoopteam zal en citaat u spoedig controleren, zouden wij elke kans waarderen en zullen in 3-5 werkdagen of minder antwoorden.


  Het is ook best als u een steekproef kunt verstrekken, kunnen wij ook citeren afhangen van de steekproef.

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

 • R & D

  Het professionele team van HIGHV kan uw originele tekeningen vertalen, productieprocedure maken, de beste suggesties aangaande het ontwerp aanbieden.

   

  Houd dagelijks contacterend en leverend sterke technische ondersteuning. Als u steekproef hebt en ons ontwerp nieuwe vorm voor douaneproduct vóór massaproduktie wenst, zal het workble zijn.

   

  Met meer dan 25 jaar van de ervaring van het productieontwerp en van de productenkwaliteit waarborg, kiezen more and more klanten ons omdat wij elke zaken behandelen. Ons doel zoekt partners op lange termijn, wint meer voordelen en markten voor hen door onze voordelen. 

   

  Verzend ons vriendelijk uw tekeningsvereisten om gedetailleerd voorstel en nauwkeurig citaat te krijgen.

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

Contactgegevens
Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack Dong

Tel.: 86-514-8660-8658

Fax: 86-514-8660-8658

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)