Thuis

Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit Het sorteren van Ring voor verkoop
Van goede kwaliteit Het sorteren van Ring voor verkoop
De producten zijn zeer nauwkeurig volgens de Solidworks-tekeningen, en HIGHV-het team is zeer professioneel, vraagt me elk detail geduldig vóór productie. Het is zeer gelukkig dat wij deze leverancier vinden.

—— Michael

Wij hebben de coronaringen ontvangen, en zij zijn precies wat wij voor hoopten! Geen problemen bij allen! Dank opnieuw voor uw hulp.

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.
HIGHV Mechanical&Electrical Plant HIGHV Mechanical&Electrical Plant HIGHV Mechanical&Electrical Plant HIGHV Mechanical&Electrical Plant HIGHV Office Building HIGHV Office Meeting Room HIGHV Staff Office

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HIGHV
Aantal werknemers : 520~600
Jaarlijkse omzet : 600 million-800 million
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 60% - 70%
Location: Jiangsu, China(Mainland)
Certificates: ISO/SGS

Ongeveer ons:

 

Werd het MECHANISCHE EN ELEKTROmateriaalco. van YANGZHOU HIGHV, Ltd installatie opgericht in 1993, gelegen op het centrum van de economisch ontwikkelde Yangtze-Delta, dichtbij aan de grootste verschepende haven in China wordt genoemd de Haven van Shanghai. En Yangzhou is een mooie stad met geschikt land en luchtvervoer.

 

Ons bedrijf is een groot-geschraapte onderneming die zich in de productie van de beveiligingsdelen van de hoogspanningscorona geworden specialiseren, CNC die delen, de componenten van het bladmetaal en elektrisch hydraulisch materiaal machinaal bewerken. Het heeft aan nationale significante EPS-projecten voor vaak deelgenomen. Wij hebben ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan. 

 

Om onze wereldmarkt te bevorderen en uit te breiden evenals beter klanten te dienen goed, besliste het „westelijke denkende“ beheersteam aan nieuw de takbedrijf van opstellingshongkong in 2018. HET WORDT GENOEMD HET MECHANISCHE EN ELEKTRO BEPERKT MATERIAALco. VAN HONGKONG HIGHV.

 

Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

 

Vandaag, heeft de groep meer dan 500 personeelsleden in vier fabrieken. Met het voordeel van gevorderd materiaal en uitstekend beheersteam, is HIGHV in een concurrerende onderneming gegroeid die een gebied van 60000m2 behandelt. Tot nu toe, hebben wij vier takfabrieken in de Stad van Yangzhou en Wuxi-.

 

Het bedrijf heeft met de bekende de industriedeskundigen en de universiteiten zoals SGCC, het Netelectric power research institute van de Staat, MCC, AVIC, de Universiteit van Xi'an Jiaotong, Chongqing-Universiteit samengewerkt, die een bijdrage voor de ontwikkeling van de super hoogspanning van China en de machtsindustrie heeft geleverd.

 

In wereldmarkt, werken wij met vele beroemde en gevorderde ondernemingen (zoals ABB, SIEMENS, CG, enz.), hoofdzakelijk levering de buitengewone producten aan de machtsindustrie, de metallurgische mijnen en HVDC-sectie van de systeemverwerking.

 

De geest van ons bedrijf is dat de veiligheid de stichting van productie is en de kwaliteit klanten maakt. Wij besteden meer aandacht aan technische details, leveringswerkingsgebied, testend werkingsgebied, testnorm, verpakking, de dienst van leveringsnaverkoop.

 

In het principe van „streef Voortreffelijkheid, creëren Waarde, Integriteitsprofessionalisme, Opperste Klant“, levert het bedrijf constante inspanningen voor constante verbetering, en streeft ernaar om binnenlandse en buitenlandse klanten van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten. Wij zouden met klanten willen samenwerken om opmerkelijke prestaties te bereiken en een prachtige toekomst samen tot stand te brengen.

 

 

Contactgegevens
Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack Dong

Tel.: 86-514-8660-8658

Fax: 86-514-8660-8658

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)